Milyen az alakod? Milyen ruhát válassz?

milyen alakra milyen ruha 2

Mindannyian egyediek vagyunk, de vannak szempontok, amelyek alapján meg tudjuk határozni az alakunkat. 

A ruha kiválasztásának első lépése, hogy meghatározzuk magunkról,  milyen csoportba tartozik a testalkatunk: karcsú oszlop, téglalap,fordított háromszög  körte, alma, telt homokóra, homokóra. Ha ezzel megvagyunk már le is szűkítettük a ruha fazonok nagy százalékát. A következő lépés a súlyod és a magasságod figyelembe vétele. Ezt mind írjuk le magunknak és így kezdjünk a keresésbe. 

A homokóra fazont csípő és melltájékon gömbölyded formák jellemzik, melyet karcsú derék ellensúlyoz. A telt homokóra alkatot hasonló vonalak jellemzik,csak a gömbölyded formák hangsúlyosabbak. Ha rád ez az alak jellemző ,akkor olyan menyasszonyi ruhát válassz, amely kiemeli a derekadat. A homokóra alkatúaknak előnyös a sellő fazon is, emeljük ki azokat a vonalakat! 🙂 Például: https://vality.hu/ruhak/ashley/ A telt homokóra alkatra egy A vonalú ruha nyerő megoldás lehet.Hanyagoljuk azokat a fazonokat, melyek elviszik a szemet a karcsú derékról.

Ha alma alakú vagy, akkor rád vékony csípő, lábak és karok jellemzők, melyekhez nagy mell és kissé kiemelkedő has társul. Neked egy feszes felső résszel rendelkező ruhát ajánlunk ,amely hosszítja a felsőtested és közepesen nyitott, hogy megtaláljuk a szexi hatást az elegancia határain belül. A szoknya A vonalban menjen szét, mert ezzel tudjuk kiemelni és szimmetrikussá tenni az alakodat. Egy kis öv vagy szalag szép derakat formál. Ivett ruhánk előnyös lehet számodra: https://vality.hu/ruhak/ivett/

A körte alakú lányoknak széles a csipőjük és keskeny a válluk . A mellméret kicsi és közepes. Ez az alak a legelterjedtebb. Ha te is ebbe a csoportba tartozol bátran választhatsz A vonalú ruhát vagy nagy hercegnőset (báli fazont) is. Ami fontos, tereld a szemet a felső részre. Választhatsz kővel, gyönggyel, vagy virágokkal díszített ruhát is. Előnyös lehet egy sejtelmes mellkivágás vagy hangsúlyosabb váll díszítés.

A fordított háromszög a körte alak ellentéte. Szélesebb váll és karcsúbb csípő jellemzi. Ha te ebbe a csoportba tartozol, akkor a csípődet hangsúlyozni kell. A lényeg a szimmetria kialakítása! Ehhez egy hosszú ujjú ruha tökéletes megoldás lehet. Ha ez nem áll hozzád közel, akkor a V kivágást részesítsd előnyben. Hosszú ujjú ruha kérdésében tökéletes lehet számodra Lisette ruhánk https://vality.hu/ruhak/lisette/

Karcsú oszlop és téglalap alakú lányokra jellemző a kevésbé élesen kivehető derék. Atletikus ,kissé oszlopszerű felsőtest, vékony csípő jellemzi ezt az alkatot. Ha ilyen alakod van, akkor olyan ruhát válassz, amely kiemeli a melleket, a szoknyarész legyen hercegnős. Ezek kombinációjával gyönyörű derekat varázsolunk neked!

Ezeken kívül a  súly és a magasság is befolyásolhatja a nézőpontodat. A teltebb lányoknak érdemes olyan ruhát választani, amely meghosszabbítja a felső testüket. Lehet hercegnős esküvői ruhában is gondolkodni, de semmiképp sem olyanban,amelyiknél  magasan kezdődik a szoknya rész. 

A magas lányoknak ajánljuk, hogy a ruhán legyen öv, mert azzal szépen el lehet különíteni a felsőtestet. Illetve egy magasan felsliccelt ruha kiemeli a hosszú lábakat, melytől még nőiesebb hatást érünk el.

 

Jelentkezz be ingyenes ruhapróbára és találjuk meg együtt a te alkatodnak legmegfelelőbb álom ruhát!

Esküvőiruhaszalon vezetőként sok információt hallunk a menyasszonyoktól,illetve saját tapasztalatunk is van egy esküvő levezényléséről.Ezért tudjuk azt, hogy nagyon sok mindenben kell megfelelni egy esküvőn.A  hiba lehetőségek nagy része elkerülhető egy kis információ szerzéssel. Ezért próbálunk nektek segíteni amiben csak tudunk. Ha te is úgy érzed, hogy érdekelnek ezek a kérdések,akkor kövess minket a közösségi médiában, figyeld a honlapunkat vagy iratkozz fel a hírlevelünkre

Szólj hozzá Te is!

Rólunk

Úgy gondolom, hogy ha az ember élete nagy napjára készül, akkor azt méltóképp meg kell ünnepelni. A várakozással teli időszakot éppen az teszi széppé, hogy a megélt élmények, mint amilyen a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása felkészítenek, hozzásegítenek a nagy esemény emlékezetessé tételéhez.

Kapcsolódó tartalmaink

Kövess minket itt is!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le legújabb tippjeinkről!