Esküvői ruhaszalon választás

2A8A0370

Ha a menyasszonyi ruhaszalonokról szeretnénk beszélni akkor érdemes tisztázni, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe a kiválasztásnál. Természetesen a legtöbbször akkor derül ki, hogy milyen helyre tévedtél amikor már ott vagy, ehhez is szeretnénk néhány nézőpontot adni, hogy akkor mit érdemes megnézned. Viszont van néhány eldöntendő kérdés, amit még a kiválasztásnál meg tudunk vizsgálni. 

Jöjjenek a kérdések:

Hány szalonba érdemes elmenni? Milyen jelek mutatnak egy showroomban a minőségre? Milyen elvárásaid lehetnek egy ruha próbával kapcsolatban? Varratni vagy meglévő modellből válasszunk?

Minden menyasszonyban felmerül a kérdés,amikor a nagy napra keresi a megfelelő ruhát, hogy hány szalonba érdemes elmennie. Sokan úgy gondolják, hogy minél több helyre, hogy biztosak legyenek a döntésükben, hogy semmit nem hagytak ki. Sokan viszont úgy gondolják, hogy a sok hely, a sok ruha csak összezavarja az elképzeléseiket. Tapasztalatunk azt mutatja a legjobb amit tehetsz, max 3 -4 hely felkeresése. Miért? Mert ennyi helyből már láthatóvá válnak a különbségek mind a ruhák minősége, mind a kiszolgálás, mind pedig a hely hangulatát illetően.  Három helynél már látod, hogy mi az a elvárható hozzád állás ami jár neked!

A showroomok minőségét,illetve azt, hogy mennyire törődnek veled,sok kis jel alapján meghatározható.  A első és a legfontosabb a ruhák minősége. Milyen anyagból vannak? Ahhoz nem kell szakembernek lenni, hogy lásd milyen anyagból készültek, milyen a színűk? Mennyire vannak elhasználva? Érdemes megkérdezni egy ruhát hány alkalommal adnak ki, mert a sok átalakítástól és tisztítástól a minőségük nagyban eshet. Ezek mellett fontos megnézned, hogyan viszonyulnak hozzád. Mennyire rugalmasak az átalakításokat illetően.Mennyire fontosak a elvárásaid. 

Fontos még, hogy tudd mi jár neked egy ruha próba alkalmával. Nagyon fontos a ruha megtalálása, de az odavezető út is lehet élvezetes, nem pedig egy hosszas procedúra eredménye aminek semmi köze a hercegnő érzéshez. Tudd azt, hogy egy ruha próba után vidáman kell, hogy távozz, akár megvan a ruhád ,akár nincs. Az önbizalmadat nem szabad megcsorbítania. Sok rémtörténetet hallunk a próbák alatt olyan ruha keresésekről, melyeken a “segítők” megjegyzéseket tesznek a lányok alakjára vagy esetleg büdzséjére.  Ne hagyd, hogy bármi kedvedet szegje, hidd el lesz olyan szalon ahol mind a kedves társaság, mind az álom ruhád meglesz. 

A Varratni vagy venni/bérelni mindig is egy nagy kérdés. Nagyon sok tehetséges jó varrónő van, aki megalkotja amit megálmodtál, de sajnos több menyasszonyunk is volt már, aki a varrás vonalán indult el. Az eredményt látva viszont felkeresett minket, hogy lássa előre milyen is lesz a ruha élőben és ne csak egy képen. Érezze az anyag minőségét, lássa a szabását magán. Személyes tapasztalataink is azt mutatják, hogy egyszerűbb ha látjuk a ruhát. Persze így sem kell lemondani a személyre szabásról. Szalonunkat úgy alakítottuk ki, hogy lehetőség van a meglévő modelleket a saját méretedben megvarratni. Így látod mit fogsz kapni, de mégis rád készül el. 

Mi a Vality szalonban mindent megteszünk annak érdekében, hogy a ruha próba élmény legyen, jól érezd magad és örömmel fogadjuk, ha picit részesei lehetünk a nagy napodnak!

Esküvői ruhaszalon vezetőként sok információt hallunk a menyasszonyoktól,illetve saját tapasztalatunk is van egy esküvő levezényléséről.Ezért tudjuk azt, hogy nagyon sok mindenben kell megfelelni egy esküvőn. A  hiba lehetőségek nagy része elkerülhető egy kis információ szerzéssel. Ezért próbálunk nektek segíteni amiben csak tudunk. Ha te is úgy érzed, hogy érdekelnek ezek a kérdések,akkor kövess minket a közösségi médiában, figyeld a honlapunkat vagy iratkozz fel a hírlevelünkre

Szólj hozzá Te is!

Rólunk

Úgy gondolom, hogy ha az ember élete nagy napjára készül, akkor azt méltóképp meg kell ünnepelni. A várakozással teli időszakot éppen az teszi széppé, hogy a megélt élmények, mint amilyen a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása felkészítenek, hozzásegítenek a nagy esemény emlékezetessé tételéhez.

Kapcsolódó tartalmaink

Kövess minket itt is!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le legújabb tippjeinkről!