Bérelni vagy venni?

Vality bérlés vásárlás

Azt vettük észre, hogy a menyasszonyaink nagy része a ruha keresésének megkezdésekor még nem tudja, hogy inkább bérelje vagy vegye a ruháját.

Teljesen érthető, mert rengeteg tényező befolyásolhatja a döntés meghozatalában. 

A ruha bérlés előnye lehet az ár. Mivel egy esküvő nem kevés pénzbe kerül, így sok esetben a pár ott spórol ahol tud, ez teljesen érthető. Általában a bérlés 2/3 a vétel árnak. Van aki úgy gondolkodik, hogy nem a ruhán fog spórolni. Sok esetben azért a bérlés mellett döntenek a menyasszonyaink, mert a ruha tárolása lesz nehezen megoldható a nagy nap után.

 A kölcsönzés negatívuma az lehet, hogy sok helyen nem rugalmas az átalakítás, a ruha hosszán nem állítanak semmit. Mi itt, a Vality szalonban ebben is próbálunk rugalmasak lenni. De az mindenképp tény, hogy  a menyasszonyra készített vagy tudva lévőn véglegesen átalakított ruha magasabb minőségben követi a menyasszony alakját. Sok esetben az adott ruha már volt kiadva, így az átalakítások kicsit nyomot hagynak, mondhatjuk, hogy használt a menyasszonyi ruha.

A vásárlás pozitívumai közé sorolhatjuk, hogy a ruha csak a tiéd,más nem viselte. Tökéletes az átalakítás. Ha eladod, akkor az anyagi egy része is megtérül. Ha megtartod, akkor pedig egy örök emlék lesz, amelyet majd a gyerekeidnek is meg tudsz mutatni.

Összefoglalva a bérlés és a vásárlás mellett is szólnak negatív és pozitív tényezők. Azt kell magadban végig gondolni, hogy a Te számodra mely nézőpontok a legfontosabbak és úgy kell döntened. Mi itt, a Vality szalonban azon dolgozunk, hogy bármelyik megoldást válaszd, ugyanolyan egyedinek és különlegesnek érezd magad.

Esküvőiruhaszalon vezetőként sok információt hallunk a menyasszonyoktól,illetve saját tapasztalatunk is van egy esküvő levezényléséről.Ezért tudjuk azt, hogy nagyon sok mindenben kell megfelelni egy esküvőn. A  hiba lehetőségek nagy része elkerülhető egy kis információ szerzéssel. Ezért próbálunk nektek segíteni amiben csak tudunk. Ha te is úgy érzed, hogy érdekelnek ezek a kérdések,akkor kövess minket a közösségi médiában, figyeld a honlapunkat vagy iratkozz fel a hírlevelünkre

Szólj hozzá Te is!

Rólunk

Úgy gondolom, hogy ha az ember élete nagy napjára készül, akkor azt méltóképp meg kell ünnepelni. A várakozással teli időszakot éppen az teszi széppé, hogy a megélt élmények, mint amilyen a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása felkészítenek, hozzásegítenek a nagy esemény emlékezetessé tételéhez.

Kapcsolódó tartalmaink

Kövess minket itt is!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le legújabb tippjeinkről!