Miért éppen a Vality menyasszonyruha?

Öt együtt töltött év után a párom megkérte a kezemet. Ezután következett a csodálatos jegyben járás időszaka. Ez természetesen azzal jár, hogy az ember lánya az igazi pasi megtalálása után elkezdi keresni az igazi ruhát is.

Sok szalonban jártam, s bár láttam szép ruhákat, álmaim esküvői ruháját nem találtam meg. Úgy gondolom, hogy ha az ember élete nagy napjára készül, akkor azt méltóképp meg kell ünnepelni. A várakozással teli időszakot éppen az teszi széppé, hogy a megélt élmények, mint amilyen a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása felkészítenek, hozzásegítenek a nagy esemény emlékezetessé tételéhez.

Pontosan ezért érzem fontosnak, hogy az esküvő szervezésével járó “macerásnak tűnő” dolgokat fordítsuk át egy örömteli, pozitív élménnyé.
Ezért szervezzük úgy ruhapróbáinkat, hogy minden menyasszony hercegnőnek érezhesse magát, onnantól kezdve, hogy belép a szalonba. A ruha részleteivel kapcsolatos megbeszélésre macaron és limonádé kíséretében kerül sor, a próbákat pedig pezsgővel tesszük emlékezetesebbé.

A ruha kiválasztásának van egy másik aspektusa is, ami az anyagi részével kapcsolatos. Keresésem során úgy találtam, hogy az igazán szép ruhák vételi ára nagyon magas volt. A bérlési lehetőséggel is szemeztem,de azt szerettem volna, ha az álom ruhám csak az enyém. Ezért alakítottuk úgy az árainkat, hogy egy átlagos bevétellel rendelkező menyasszony számára is elérhetőek legyenek.

Ha megtalálod a megfelelő modellt, mi azt az elképzelésed alapján úgy alakítjuk át, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöd.
Azt szeretném, hogy ne feszélyezve, esetleg negatív élményként emlékezzél vissza a ruha kiválasztására, hanem úgy, hogy ez egy olyan esemény, ami egy jó móka volt, miközben megtaláltad a igazi ruhádat.

Azért mert megérdemled, hogy a legszebb lány legyél a nagy napon!
Legyél Te is VALITY menyasszony!

Évi